pleasee help with my art!!!?

Which tool would be used by a painter to mix and hold paints while creating a work of art?
A) Easel
B) Support
C) Palette
D) Tusche
3. There are paint brushes made of real animal hair.
A) True
B) False
4. The actual color that is ground into a powder and mixed with a liquid substance is known as ________.
A) Binder
B) Pigment
C) Ground
D) Support
5. Identify the paint medium in which paint is actually applied to wet plaster requiring artists to work quickly before the plaster dries.
A) Oil paint
B) Fresco secco
C) Gouache
D) True fresco
6. What paint medium was favored by Impressionists and Post-Impressionists, and provided them with the ability to create texture?
A) Oil paint
B) Fresco secco
C) Gouache
D) True fresco
7. Paper as we know it was invented by _______________________, although the word, papyrus, from which the word �paper� was derived was created by ___________________.
A) Tsai Lun; Egyptians
B) Johannes Gutenberg; Chinese
C) Albrecht Durer; Italians
D) Leonardo da Vinci; Germans
9. Which of the following is a liquid drawing medium?
A) Graphite
B) Charcoal
C) Ink
D) Oil pastel
10. Which of the following is not one of the intaglio printing processes?
A) Woodcuts
B) Etching
C) Engraving
D) Drypoint
11. Select the intaglio printing process that requires the application of a waxy ground on a metal plate and then pulling an etching needle across it to reveal the areas to be eaten by acid.
A) Woodcuts
B) Etching
C) Engraving
D) Drypoint
12. Which printmaking process is a modern-day technique that allows the artist spontaneity while using a tusche to draw on stone?
A) Etching
B) Serigraphy
C) Lithography
D) Drypoint
13. Identify the modern-day printmaking process, also known as screenprinting, in which the artist squeegees paint through a mesh screen.
A) Etching
B) Serigraphy
C) Lithography
D) Drypoint
14. What artist attempted to mix oil paint and wet plaster when creating the Last Supper, producing a disatrous result?
A) Albrecht Durer
B) Vincent van Gogh
C) Mary Cassatt
D) Leonardo da Vinci
17. Explain the significance of ukiyo-e, and the impact it had on Western life and art produced in the late 1800s.
18. Describe the difference between relief and intaglio printmaking processes.

2. C
3. True
4. B
5. B
6. A
7. A
9.D
10. A
11.B
12.C
13.B
14.D
17. Ukiyo-e was significant because it was a form of art arguing instead that it was akin to modern mass media. The impact it had on Western life and art produced in the late 1800s was that Westerns thought the art was fascinating while the Japanese thought the Westerns were ignorant from admiring minor scraps of paper.
18. The difference between relief and intaglio printmaking processes is , in relief printmaking, the matrix is a block of wood or linoleum. Using knives and gouges, the artist cuts away lines and areas. When the artist rolls or dabs ink onto the block, the ink adheres only to the surface, skipping over the cut-away areas. Intaglio which means carving, it might be considered the reverse of relief printing.The matrix in intaglio is a thin plate of metal (usually zinc or copper), plexiglass, or any other surface in which a line can be engraved. Each intaglio process uses a different method of creating permanent marks on the plate.

3 Responses to “pleasee help with my art!!!?”

  1. Katie says:

    the first one’s C
    3. a

    That’s all I got…
    References :

  2. Softballlll says:

    All i know that the first one is C) palette
    and the second one is true.
    References :

  3. FoolForLove says:

    2. C
    3. True
    4. B
    5. B
    6. A
    7. A
    9.D
    10. A
    11.B
    12.C
    13.B
    14.D
    17. Ukiyo-e was significant because it was a form of art arguing instead that it was akin to modern mass media. The impact it had on Western life and art produced in the late 1800s was that Westerns thought the art was fascinating while the Japanese thought the Westerns were ignorant from admiring minor scraps of paper.
    18. The difference between relief and intaglio printmaking processes is , in relief printmaking, the matrix is a block of wood or linoleum. Using knives and gouges, the artist cuts away lines and areas. When the artist rolls or dabs ink onto the block, the ink adheres only to the surface, skipping over the cut-away areas. Intaglio which means carving, it might be considered the reverse of relief printing.The matrix in intaglio is a thin plate of metal (usually zinc or copper), plexiglass, or any other surface in which a line can be engraved. Each intaglio process uses a different method of creating permanent marks on the plate.
    References :

Leave a Reply